Kérem, hogy amennyiben valamelyik feladatlap megtetszett, és másnak is továbbküldené (továbbküldenéd), a blog hivatkozását küldje (küldd) el! Köszönöm

2013. jún. 29.

Éljen a VAKÁCIÓ!!!!

Végre Nyár!
Végre jó idő!
Ilyenkor a legjobb a szabadban lenni, amikor igazán meleg van, akkor persze leginkább a strandon!
Persze nem mindenkinek adatik meg, hogy hosszabb időre szabadságra menjen, és a strandbelépőt sem engedheti meg magának mindenki.
Sok gyerek- ezt magam is közvetlen közelről tapasztaltam- akár egész nyáron valamelyik napközis táborban tölti a napokat. Ez önmagában nem feltétlenül rossz dolog, hiszen- ha a szülők dolgoznak, akkor nemigen van más lehetőség. Természetesen ma már a napközis tábor is több, mint gyermekmegőrzés, sok programot szerveznek kollégáim a gyerekeknek.
Azt a jelenséget azonban szomorúnak tartom, hogy néha akkor is ezt a megoldást választják a szülők, amikor otthon vannak, és foglalkozhatnának a csemetékkel.
Én nem ítélek el senkit, tudom, hogy sokszor nehéz a gyerekekkel. Ennek ellenére úgy gondolom (és bocsánatot kérek attól, akit ezzel esetleg megbántok), hogy a gyerek legjobb helye a szülő mellett van. A leginkább szerencsés, ha legalább arra a néhány napra, amikor megoldható, együtt lennének a családok. Mindegy, hogy hol, a közeli játszótéren, a parkban egy leterített pokrócon, vagy bárhol DE: együtt!

Én magam is napközis táboroztattam az elmúlt időszakban, előtte kicsit elvont az iskolai év vége, ezért is kevesebb a bejegyzésem. Remélem, kicsit több időm lesz a jövőben, és több rejtvényt adhatok közre!
Köszönöm a tippeket, igyekszem minden kívánságot teljesíteni!

A ma közreadott rejtvény egy kicsit színező, egy kicsit figyelem fejlesztő, egy kicsit szövegértést segítő. Főleg óvódásoknak ajánlom egy kis szülői segítséggel, illetve olyan gyerekeknek, akik már ismerik a betűket.

Jó szórakozást és szép napot:
Hajni
http://www.scribd.com/doc/150708699/Melyik-Robot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése